Wersje kompatybilne
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lentils
-
200
g lentils, type Castelluccio
lub 200 g dried green lentils (see variation) - water, cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 fresh red chilli, deseeded
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh basil leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 lemon, juice only
- 4 sea bass fillets, with skin
Cooking
- 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp lemon juice
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.