Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1225 mg
Białko
29 g
Kalorie
1960 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min