Wersje kompatybilne
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 1225 mg
Alternatywne przepisy
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prawn Saganaki
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min