Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
lime juice (approx. 2½ limes)4 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh salmon fillets thick cut, boneless (approx. 150 g each)4
Spice Paste
-
desiccated coconut60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired3
-
garlic cloves2
-
cumin seeds toasted½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil2 Tbsp
Rice
-
water1200 g
-
basmati rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
33.1 g
Kalorie
2097 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Seafood Korma
40 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Chopped Vegetable Salad
10 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min