Urządzenia i Akcesoria
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
sesame oil30 g
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
light soy sauce140 g
-
honey200 g
-
cod fillets (approx. 125 g each)4
-
tinned baby corn drained, halved lengthways100 g
-
sugar snap peas100 g
-
water1000 g
-
basmati rice250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.8 g
Kalorie
2682 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
94.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min