Urządzenia i Akcesoria
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
sesame oil30 g
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
light soy sauce140 g
-
honey200 g
-
cod fillets (approx. 125 g each)4
-
tinned baby corn drained, halved lengthways100 g
-
sugar snap peas100 g
-
water1000 g
-
basmati rice250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.8 g
Kalorie
2682 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
94.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min