
Urządzenia i Akcesoria
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
sesame oil30 g
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
light soy sauce140 g
-
honey200 g
-
cod fillets (approx. 125 g each)4
-
tinned baby corn drained, halved lengthways100 g
-
sugar snap peas100 g
-
water1000 g
-
basmati rice250 g
-
fine sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
634 kcal /
2682 kJ
Białko
39.8 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
94.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min