Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
TM6 TM5

Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

4.6 (79 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 60 g shallots, halved
  • 15 g olive oil
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 1000 g boiling water
  • 220 g dried Puy lentils, rinsed
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
  • 1 lemon, thinly sliced
  • 16 baby plum tomatoes, halved
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2085 kJ / 499 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
580 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy