Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580 mg
Białko
40 g
Kalorie
2085 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min