Urządzenia i Akcesoria
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
garlic clove1
-
frozen salmon fillets, (approx. 150 g each)fresh salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes500 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Green Goodness Soup
10 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Courgettes with Corn
25 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.