Urządzenia i Akcesoria
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
garlic clove1
-
frozen salmon fillets, (approx. 150 g each)fresh salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes500 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.