Curry pork sosaties
TM6 TM5 TM31

Curry pork sosaties

3.5 (11 ocen)

Składniki

Apricot curry marinade

  • 120 g dried apricots
  • 3 brown onions, cut into quarters
  • 150 g water
  • 500 g apple cider vinegar
  • 1 lemon, zest only (4 cm strips), no white pith
  • 1 ½ tbsp curry powder
  • 30 g soft brown sugar
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp ground cardamom
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp black peppercorns
  • 8 pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)

Pork sosaties

  • 1 brown onion, cut into quarters, segments separated
  • dried apricots (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1901.4 kJ / 452.7 kcal
Białko
30.1 g
Węglowodany
27.7 g
Tłuszcz
22.7 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Błonnik
7.3 g
Sód
462.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy