Urządzenia i Akcesoria
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1466.5 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb and garlic dip
10 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Beetroot salad
10 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Cauliflower mash
25 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min