Urządzenia i Akcesoria
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1466.5 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Vegetable stock paste
30 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Asian cucumber salad
10 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min