Urządzenia i Akcesoria
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1466.5 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Plum sauce
55 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min