Urządzenia i Akcesoria
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1466.5 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cypriot grain salad
45 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Lemon and thyme oil
25 min
Beetroot salad
10 min
Chicken velouté meal
40 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Plum and raspberry chia puddings
2 godz. 30 min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min