Urządzenia i Akcesoria
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Pickled apple
-
green apple cored and cut into thin slices1
-
water200 g
-
white wine vinegar80 g
-
caster sugar80 g
-
juniper berries3
-
whole black peppercorns½ tsp
Pork belly
-
pork belly meat, boned and rind scored1200 g
-
fresh sage leaves10
-
fresh thyme5 sprigs
-
sea salt flakes to rub, plus extra to season1 - 2 tsp
-
water1500 g
-
fennel seeds2 tsp
-
juniper berries1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
new baby potatoes cut into halves8
-
pickling onions cut into halves8
-
walnut halves80 g
-
caster sugar3 tsp
-
egg white lightly beaten1
-
ground black pepper to season2 pinches
-
red cabbage finely shredded300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white wine vinegar20 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1692.7 mg
Białko
67.6 g
Kalorie
4625.8 kJ /
1101.4 kcal
Tłuszcz
71.1 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
46.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Asian nachos
40 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Plaited pork pie
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min