Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 591 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork fillet with mustard
35min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Chicken velouté meal
40min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Traditional cocktail sauce
5 min