Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and bacon stuffed onions
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Stuffed onions
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
water1450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat6
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
olive oil20 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream40 g
Crumb topping
-
crusty bread cut into pieces (3 cm)20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
591 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
825.7 kJ /
196.5 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime glaze
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Berry and red wine trifle
4 godz. 50 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Cheese and bacon hedgehog
24 godz. 30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min