Wersje kompatybilne
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 66.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1464.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Asian-style pork noodles
1j
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chinese pork with vegetables
1j 20 menit
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3u. 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Chicken teriyaki
20 min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min