Urządzenia i Akcesoria
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1464.7 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Asian-style pork noodles
1 godz.