Wersje kompatybilne
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 66.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1464.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1klst 25 min
Chicken teriyaki
20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Seared steak and rocket salad
20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2ωρ. 10 λεπτ.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3klst 15 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Sticky chicken
24u. 35min
Chicken meatballs with coconut rice
35min