Wersje kompatybilne
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled cucumbers
- 400 g baby Lebanese cucumbers, cut into ribbons
- ½ tsp salt
- ½ tsp caraway seeds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
Japanese pepper seasoning
- 1 tbsp orange peel, dehydrated (see Tips)
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tbsp white sesame seeds
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- 1 tsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt
Crispy chicken
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 30 g tamari
- 1 egg
- 500 g chicken tenderloins
- 50 g gluten free cornflour, for coating
- vegetable oil, for deep frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2312.5 kJ / 550.5 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1942.4 mg
Alternatywne przepisy
Prawn and chicken laksa
40 Min
Gyoza meatballs
35 min
Sticky drumettes
2h 45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Anise-cured salmon
14h 10min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25 min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Texas-style lovely legs
4hod.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Curry laksa
45min