Wersje kompatybilne
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Apple sage stuffing
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice or white wine vinegar
- 160 g day old bread (approx. 3-4 slices) torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Turkey roulade
- 4 turkey breast fillet, skinless
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 700 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2947 kJ / 702 kcal
- Białko
- 95 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1384.1 mg
Alternatywne przepisy
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Cranberry and rosemary chutney
40min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Rosemary salt
24h 5min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min