Urządzenia i Akcesoria
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Pickles
-
green cabbage thinly sliced240 g
-
carrot (approx. 1), peeled and thinly grated140 g
-
fresh long red chilli cut into thin slices and deseeded, if preferred1
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Rice
-
doongara rice brown (see Tips)200 g
-
water1000 g
Korean beef
-
sirloin steak beef, trimmed and thinly sliced300 grams
-
fresh red chillies cut into halves and deseeded if preferred2
-
piece fresh lemongrass (approx. 4 cm)1
-
garlic cloves6
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
water40 g
-
salt-reduced soy sauce6 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice bran oil20 g
-
baby cos lettuce leaves12
-
fresh coriander leaves only12 sprigs
-
fresh long red chillies cut into thin slices and deseeded, if preferred2
-
fresh bean sprouts80 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
360 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
1527.5 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and refried bean burrito
45 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Hoisin pork bowl
45 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Chicken laksa
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min