Urządzenia i Akcesoria
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Pickles
-
green cabbage thinly sliced240 g
-
carrot (approx. 1), peeled and thinly grated140 g
-
fresh long red chilli cut into thin slices and deseeded, if preferred1
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Rice
-
doongara rice brown (see Tips)200 g
-
water1000 g
Korean beef
-
sirloin steak beef, trimmed and thinly sliced300 grams
-
fresh red chillies cut into halves and deseeded if preferred2
-
piece fresh lemongrass (approx. 4 cm)1
-
garlic cloves6
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
water40 g
-
salt-reduced soy sauce6 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice bran oil20 g
-
baby cos lettuce leaves12
-
fresh coriander leaves only12 sprigs
-
fresh long red chillies cut into thin slices and deseeded, if preferred2
-
fresh bean sprouts80 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
360 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
1527.5 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Hoisin pork bowl
45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min