Pane rustico ai semi

Pane rustico ai semi

3.4 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 400 g di farro
  • 100 g di grano saraceno
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 50 g di aceto di mele
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di semi di sesamo
  • 80 g di semi di lino
  • 80 g di semi di girasole

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.2 g
Kalorie 1636 kJ / 391 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 47.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...