Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farro
- 100 g di grano saraceno
- 500 g di acqua + q.b.
- 50 g di aceto di mele
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semi di sesamo
- 80 g di semi di lino
- 80 g di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale al vapore
2h
Pane di segale
3h 20 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane con farina di mais
5h 5min