Wersje kompatybilne
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Soufflé al Castelmagno
55min
Flan al salmone affumicato
45min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini fior di cheesecake
2h 15min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bicchierini capresi
30min