Pane con farina di piselli (senza glutine)
TM31 TM5 TM6

Pane con farina di piselli (senza glutine)

2.2 (10 ocen)

Składniki

  • 150 g di piselli secchi, spezzati, consentiti da prontuario
  • 330 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
  • 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
623 kJ / 149 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
31.1 g
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy