Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di fiocchi di avena
- 140 g semi di girasole
- 90 g semi di lino
- 90 g di nocciole
- 2 cucchiaini di semi di chia
- 4 cucchiaini di psillio
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaio di sciroppo di acero
- 3 cucchiaini di olio di cocco
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 751 kJ / 179 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale al vapore
2 godz.
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane rustico
2 godz.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane integrale con muesli
4 godz.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane multicereali
17h 30min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min