
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
1 Total recipe
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces250 g
-
salted butter cut into pieces (1-2 cm)80 g
-
chicken livers (organic), sinew trimmed400 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing1 - 2 sprigs
-
ghee or butter, melted, for topping
-
bread or toast, to serve (optional)
-
apple or pear, cut into slices, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Kalorie
1382.3 kcal /
5805.9 kJ
Białko
73.1 g
Tłuszcz
101.5 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Light blue coloured eggs
Brak ocen
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Spelt pastry
50 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Polenta
25 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min