
Urządzenia i Akcesoria
Peach and plum upside-down cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing100 g
-
grated nutmeg (optional)¼ tsp
-
brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)80 g
-
fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)1 - 2 sprigs
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)100 g
-
wholemeal spelt flour200 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
195.3 kcal /
820.3 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
124.1 mg