Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese feta roulade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 slices
Składniki
Roulade
-
salted butter60 g
-
Gruyère cheese50 g
-
eggs separated3
-
water120 g
-
cornflour40 g
-
baking powder1 tsp
-
tomato paste30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
Cheese filling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
goat's milk feta cut into pieces150 g
-
cream cheese100 g
-
fresh chives10 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
158.4 mg
Białko
5 g
Kalorie
475.1 kJ /
113.1 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Floating islands
40 min
Goat's cheese
18 godz.
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Quince Torta
8 godz.
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min