Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and horseradish relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Pear mulled wine
30 min
Mini triple layer bundts
35 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Pumpkin tahini smash
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min