Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and horseradish relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Tuscan bean soup
40 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Stewed fruit compote
55 min
Spelt
2 godz. 40 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Fondant au chocolate
50 min
Community fave brown rice salad
55 min