Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and horseradish relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Vegan bolognese
50 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Walnut and spinach pesto
5 Min