Beetroot and horseradish relish

Beetroot and horseradish relish

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions

Składniki

  • water
    500 g
  • beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
    700 g
  • fresh horseradish peeled (see Tips)
    75 g
  • red wine vinegar
    40 g
  • ground caraway seeds
    ½ tsp
  • white sugar to taste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 25 kcal / 104.6 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 94.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...