Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and horseradish relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Salsa verde
5 min
Boiled Eggs
20 min
Blackberry Bramble
5 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Beetroot salad
10 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Quick herb paste
10 min
Greek cabbage salad
5 min