Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and horseradish relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fig jam
55 min
Versatile smooth soup
45 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Seeded pastry
15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min