Urządzenia i Akcesoria
Warm cabbage dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
335 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
451 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Zucchini soup
25 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Cauliflower mash
25 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Warm beetroot dish
50 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Broccoli almond soup
30 min
Parsnip and bean mash
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min