Warm cabbage dish
TM6 TM5 TM31

Warm cabbage dish

4.2 (67 ocen)

Składniki

  • 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
  • 500 g white cabbage, cut into pieces (4-5 cm)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 200 g water
  • 30 g salted butter
  • 1 tbsp plain flour
  • 2 tbsp lemon juice
  • 4 sprigs fresh dill, leaves only
  • 1 pinch sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
451 kJ / 107 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
4 g
Sód
335 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy