Warm cabbage dish

Warm cabbage dish

4.3 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • carrot cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • white cabbage cut into pieces (4-5 cm)
    500 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    200 g
  • salted butter
    30 g
  • plain flour
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tbsp
  • fresh dill leaves only
    4 sprigs
  • sea salt
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 335 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 451 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...