Urządzenia i Akcesoria
Warm cabbage dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
335 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
451 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Bolognaise sauce for two
20 min
Ratatouille
40 min
Zucchini soup
25 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Garlic mushrooms
25 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Creamed spinach
15 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min