Urządzenia i Akcesoria
Warm cabbage dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
335 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
451 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Sauerkraut soup
50 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Ratatouille
40 min
Zucchini soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Warm beetroot dish
50 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pumpkin and ginger soup
35 min