
Urządzenia i Akcesoria
Torta caprese with raspberry jelly
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices
Składniki
Cake
-
butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces250 g
-
blanched almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs room temperature6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Whipped chocolate ganache
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Raspberry jelly
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
caster sugar20 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
raspberries plus extra to decorate (see Tips)200 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
550.8 kcal /
2313.5 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
45.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
173.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mint béarnaise
25 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Planked Amaretto peaches with ricotta
Brak ocen
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Cauliflower flammkuchen
1 godz.
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 min