Urządzenia i Akcesoria
Torta caprese with raspberry jelly
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices
Składniki
Cake
-
butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces250 g
-
blanched almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs room temperature6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Whipped chocolate ganache
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Raspberry jelly
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
caster sugar20 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
raspberries plus extra to decorate (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
173.5 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
2313.5 kJ /
550.8 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
45.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Almond and pear tart
40 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.