Uova al funghetto

Uova al funghetto

4.4 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 uova
  • 500 g di acqua
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
  • sale q.b.
  • pepe q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.1 g
Kalorie 696.5 kJ / 166.5 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...