Uova al funghetto
TM5 TM6

Uova al funghetto

4.3 (33 oceny)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 4 uova
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
  • sale q.b.
  • pepe q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
696.5 kJ / 166.5 kcal
Białko
10.1 g
Węglowodany
1.6 g
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy