Caserecce alla verza e pasta di salame

Caserecce alla verza e pasta di salame

4.7 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 70 g di carota a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di pasta di salame
  • 80 g di foglie di verza a listarelle
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo caserecce
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 142.5 mg
Białko 25.1 g
Kalorie 2278.2 kJ / 544.5 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 65.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...