Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 513.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di broccoli
40 min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 min
Pollo alle arachidi
25min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min
Uova filanti
15min
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Pollo alla birra con verdure
1h
Spaghetti al vino rosso
30 min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min