Penne di farro con pesce spada

Penne di farro con pesce spada

3.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate interi, lavati e asciugati
  • 1 cucchiaino di aglio in polvere
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di carota pelata e a rondelle (0.5 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a fettine
  • 10 g di sale integrale
  • 600 g di acqua
  • 320 g di trancio di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
  • 320 g di pasta tipo penne di farro
  • 1 pizzico di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.5 g
Kalorie 1791 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 47.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...