Penne di farro con pesce spada
TM6 TM5 TM31

Penne di farro con pesce spada

3.9 (9 ocen)

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
  • 1 cucchiaino di aglio in polvere
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di carota, pelata e a rondelle (0.5 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a fettine
  • 10 g di sale integrale
  • 600 g di acqua
  • 320 g di trancio di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
  • 320 g di pasta tipo penne di farro
  • 1 pizzico di pepe macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1791 kJ / 428 kcal
Białko
24.5 g
Węglowodany
47.6 g
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy