
Urządzenia i Akcesoria
Jaglane batony z migdałami
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 20 min
10 sztuk
Składniki
Jaglane batony
-
kaszy jaglanej Melvit100 g
-
wrząca woda ilość do opłukania kaszy
-
migdałów, w słupkach100 g
-
wody1000 g
-
masła orzechowego podzielonego na kawałki40 g
-
oleju kokosowego podzielonego na kawałki50 g
-
syropu z agawy50 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie)1 łyżeczka
Polewa
-
oleju kokosowego podzielonego na kawałki90 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego30 g
-
ksylitolu35 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
273.3 kcal /
1144.4 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
18.1 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska