Urządzenia i Akcesoria
Granola bananowo-orzechowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
100 g orzechów nerkowca
-
100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
100 g orzechów laskowych
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
20 g miodu
-
100 g banana pokrojonego na kawałki
-
1 szczypta soli
-
30 g płatków kokosowych
-
20 g ziaren sezamu
-
chipsy bananowe, suszone ilość do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Białko
5 g
Kalorie
881 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEKĄSKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Granola truskawkowo-miętowa
1 godz. 45 min
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1 godz. 50 min
Granola czekoladowo-wiśniowa
1 godz. 45 min
Granola kokosowa
1 godz. 40 min
Granola podstawowa
1 godz. 45 min
Granola
1 godz. 40 min
Musli energetyczne
25 min
Batoniki musli
1 godz.
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Chrupiąca granola
2 godz.