
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto limonkowe z awokado (bez cukru)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 kawałków
Składniki
Spód
-
45 g oleju kokosowego plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
-
125 g orzechów pekan
-
45 g wiórków kokosowych
-
70 g surowych ziaren kakaowca, kruszonych
-
185 g daktyli, suszonych, bez pestek przekrojonych na pół
Masa z awokado
-
7 - 8 limonek ekologicznych
-
160 g oleju kokosowego
-
500 - 550 g awokado bardzo dojrzałych, pokrojonych na kawałki
-
100 g miodu
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
452.2 kcal /
1871.8 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
38.4 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NATURALNIE SŁODKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13 godz. 50 min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 godz.
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2 godz. 20 min
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 godz.
Brownie z tahini
45 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 godz. 30 min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min