
Urządzenia i Akcesoria
Wegański szarpaniec
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
16 kawałków
Składniki
Ciasto
-
margaryny, wegańskiej pokrojonej na kawałki200 g
-
cukru150 g
-
mąki pszennej350 g
-
kakao30 g
-
proszku do pieczenia15 g
-
wegańskiego proszku jajecznego1 czubata łyżeczka
Nadzienie
-
cukru220 g
-
skórki z cytryny ekologicznej5 g
-
margaryny, wegańskiej pokrojonej na kawałki180 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM30 g
-
budyniu waniliowego, w proszku bez cukru, wegańskiego80 g
-
wegańskiego proszku jajecznego1 czubata łyżeczka
-
tofu, miękkiego odsączonego z zalewy, pokrojonego na kawałki800 g
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
409.8 kcal /
1715.8 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
48.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
154.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska