
Urządzenia i Akcesoria
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 55 min
8 sztuk
Składniki
-
ryżu długoziarnistego200 g
-
mleczka kokosowego300 g
-
wody120 g
-
jajka4
-
cukru30 g
-
wiórków kokosowych30 g
-
soli1 szczypta
-
bananów pokrojonych w 5 mm plastry400 g
-
mango, dojrzałego pokrojonego w 5 mm plastry400 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego1 - 2 łyżki
-
masło klarowane do smażenia
-
cukier puder do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
321.7 kcal /
1346 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
45.9 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PLACKI I NALEŚNIKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 godz. 55 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Omlet na mące kokosowej
20 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Racuchy owsiane z ananasem i sosem bananowo-orzechowym
1 godz. 20 min
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Sernik z tofu (tofurnik)
4 godz. 40 min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8 godz. 30 min
Placki z mąki kokosowej
30 min
Placki z masy migdałowej po produkcji domowego napoju migdałowego
30 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Naleśniki na mleku kokosowym (bez cukru)
1 godz. 45 min