
Urządzenia i Akcesoria
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 55 min
8 sztuk
Składniki
-
ryżu długoziarnistego200 g
-
mleczka kokosowego300 g
-
wody120 g
-
jajka4
-
cukru30 g
-
wiórków kokosowych30 g
-
soli1 szczypta
-
bananów pokrojonych w 5 mm plastry400 g
-
mango, dojrzałego pokrojonego w 5 mm plastry400 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego1 - 2 łyżki
-
masło klarowane do smażenia
-
cukier puder do oprószenia
Wartości odżywcze na 8 sztuk
Kalorie
2267.4 kcal /
9493.2 kJ
Białko
46.2 g
Tłuszcz
67.2 g
Węglowodany
389.9 g
Błonnik
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PLACKI I NALEŚNIKI
10 Przepisów
Polska
Polska