
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z jarmużu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 porcji
Składniki
-
jarmużu tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części40 g
-
moreli suszonych, bez pestek (patrz wskazówka)40 g
-
orzechów włoskich, łuskanych40 g
-
serka kremowego200 g
-
jogurtu greckiego100 g
-
miodu1 łyżeczka
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
117 kcal /
489.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
6.1 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pesto z jarmużu
25 min
Hummus z buraka
1 godz.
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 min
Pasta marchewkowa z figami
2 godz. 30 min
Bezmięsne klopsiki z jarmużu
35 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 godz. 10 min
Hummus z dyni
1 godz.
Hummus z buraka
1 godz.
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Kanapki z pastą buraczaną, awokado i łososiem
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min