
Urządzenia i Akcesoria
Pomidorowe brownie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porcji
Składniki
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego (patrz wskazówka)10 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki100 g
-
daktyli, suszonych, bez pestek przekrojonych na pół100 g
-
pomidorów, z puszki całych400 g
-
jajka4
-
ksylitolu100 g
-
oleju kokosowego50 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego20 g
-
mąki pszennej typ 550250 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
chili, mielonego1 szczypta
-
cynamonu, mielonego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
240.7 kcal /
1007.6 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
134.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKO I ZDROWO
10 Przepisów
Polska
Polska