
Urządzenia i Akcesoria
Pomidorowe brownie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porcji
Składniki
-
10 g cukru trzcinowego, nierafinowanego (patrz wskazówka)
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek przekrojonych na pół
-
400 g pomidorów, z puszki całych
-
4 jajka
-
100 g ksylitolu
-
50 g oleju kokosowego
-
20 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
250 g mąki pszennej typ 550
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
1 szczypta chili, mielonego
-
1 łyżeczka cynamonu, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
240.7 kcal /
1007.6 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
134.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKO I ZDROWO
10 Przepisów
Polska
Polska