
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
40 sztuk
Składniki
-
syropu klonowego10 g
-
wody (plus 1-2 łyżeczki wody)350 g
-
oleju kokosowego30 g
-
ziaren słonecznika135 g
-
siemienia lnianego90 g
-
ziaren sezamu, białego40 g
-
pestek dyni50 g
-
płatków owsianych bezglutenowych150 g
-
nasion chia30 g
-
nasion babki płesznik (psyllium) (opcjonalnie)40 g
-
soli1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
72 kcal /
301.6 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
74.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16 godz.
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40 min
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2 godz. 20 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.