Poached salmon and beetroot blinis
TM6 TM5 TM31

Poached salmon and beetroot blinis

3.0 (4 oceny)

Składniki

Beetroot and salmon topping

  • 1000 g water
  • 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
  • 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
  • 1 lemon, juice and zest only, no white pith
  • 100 g watercress
  • 1 tbsp Greek yoghurt
  • 1 tbsp cream cheese
  • 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp fresh ground black pepper

Blinis

  • 2 tsp unsalted butter
  • 150 g buckwheat flour
  • 50 g wholemeal self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 225 g full cream milk
  • 1 egg
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • olive oil spray, for frying
  • sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
  • fresh ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
358.6 kJ / 85.4 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
1.1 g
Sód
136.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy