Urządzenia i Akcesoria
Poached salmon and beetroot blinis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
25 portions
Składniki
Beetroot and salmon topping
-
water1000 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets350 g
-
raw beetroot peeled and cut into small cubes (5 mm)100 g
-
lemon juice and zest only, no white pith1
-
watercress100 g
-
Greek yoghurt1 tbsp
-
cream cheese1 tbsp
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
Blinis
-
unsalted butter2 tsp
-
buckwheat flour150 g
-
wholemeal self-raising flour50 g
-
baking powder1 tsp
-
full cream milk225 g
-
egg1
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
olive oil spray for frying
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishingsprig
-
fresh ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.1 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
358.6 kJ /
85.4 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Chilli con carne
45 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Basil pesto
10 Min
Béchamel sauce
20 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Brandy butter
10 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Smashed pea and bean dip
30 Min