Urządzenia i Akcesoria
Parsnip and bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
228.8 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick beetroot relish
40 min
Fresh fennel salad
10 min
Prune and orange stuffing
10 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Beetroot salad
10 min
Ratatouille
40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Layered lamb curry
1 godz.
Cauliflower mash
25 min
Miso coleslaw
20 min