Urządzenia i Akcesoria
Parsnip and bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
228.8 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10min
Cauliflower gratin
1h
Colcannon
40min
Cauliflower mash
25min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Warm beetroot dish
50min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Fresh fennel salad
10min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Lamb and feta meatballs
30min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min