Urządzenia i Akcesoria
Parsnip and bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
228.8 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Beetroot risotto
35 min
Cauliflower mash
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Autumn vegetable gratin
50 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.