Parsnip and bean mash

Parsnip and bean mash

4.7 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
    550 g
  • milk
    100 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
    400 g
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • olive oil
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 228.8 mg
Białko 7 g
Kalorie 793 kJ / 188.8 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...