Urządzenia i Akcesoria
White zucchini and cannellini bean soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)20 g
-
white zucchini cut into pieces (see Tips)500 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)500 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)800 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
-
toast to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.2 g
Kalorie
2023.1 kJ /
481.7 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
16.3 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Basil pesto
10 min
Minestrone
40 min
Zucchini soup
25 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Broccoli almond soup
30 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min