Urządzenia i Akcesoria
Red lentil cauliflower dahl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
piece fresh turmeric peeled2 - 3 cm
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red lentils rinsed and drained250 g
-
coconut milk400 g
-
filtered water300 g
-
salt (optional - see Tips)½ tsp
-
cauliflower broken into bite-size florets300 g
-
fresh coriander leaves, for garnish (optional)
-
fresh long red chilli cut into slices, for garnish (optional)
-
cooked rice or flat bread, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1420.3 kJ /
338.2 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and green pea curry
50 min
Vegetarian chilli
35 min
Silverbeet dahl
8 godz. 40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Summer dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Pulse and pumpkin curry
30 min