Urządzenia i Akcesoria
Chunky mixed vegetable soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)50 g
-
water700 - 800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
dried pasta of choice60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
801.1 mg
Białko
5 g
Kalorie
800.8 kJ /
190.7 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Versatile chunky soup
50 min
Tomato and red lentil soup
30 min