Vegetarian chilli

Vegetarian chilli

4.8 255 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • cinnamon quill
    ½
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • carrot cut into pieces
    1
  • red capsicum deseeded and cut into pieces
    1
  • fresh coriander stalks and leaves
    5 sprigs
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh bird's eye chillies deseeded if preferred
    2 - 4
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • tomato paste
    1 tbsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 6 portions

Kalorie 1905 kcal / 8001.2 kJ
Białko 93.8 g
Tłuszcz 48.3 g
Węglowodany 211.7 g
Błonnik 100 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 9723.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...