Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian chilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
carrot cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
fresh coriander stalks and leaves5 sprigs
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chillies deseeded if preferred2 - 4
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
9723.1 mg
Białko
93.8 g
Kalorie
8001.2 kJ /
1905 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
100 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
211.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and green pea curry
50 min
Caribbean curry
40 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty lentil chilli
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Summer dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min