Urządzenia i Akcesoria
Tomato and red lentil soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
red lentils120 g
-
whole black peppercorns5
-
ripe tomatoes cut into halves900 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
tomato paste75 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
raw sugar1 - 1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
water750 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
sea salt to serve1 - 2 pinches
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1114.7 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
554.2 kJ /
131.8 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 min
Carrot and coriander soup
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min