Tomato and red lentil soup
TM6 TM5

Tomato and red lentil soup

3.4 (57 ocen)

Składniki

  • 120 g red lentils
  • 5 whole black peppercorns
  • 900 g ripe tomatoes, cut into halves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 75 g tomato paste
  • 1 tsp white wine vinegar
  • 1 - 1 ½ tsp raw sugar
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra chopped for garnishing
  • 750 g water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 - 2 pinches sea salt, to serve
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
554.2 kJ / 131.8 kcal
Białko
8.4 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
5.8 g
Sód
1114.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy