Zucchini, lentil and coconut stew
TM6 TM5 TM31

Zucchini, lentil and coconut stew

4.3 (492 oceny)

Składniki

  • 1 tbsp olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • ½ red onion, cut into quarters
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ½ tsp ground coriander
  • 200 g coconut milk
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 200 g water
  • 150 g red lentils
  • ½ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
  • ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1 lime, cut into eighths, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1185.5 kJ / 282.3 kcal
Białko
12.1 g
Węglowodany
24.2 g
Tłuszcz
13.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Błonnik
5.7 g
Sód
538.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy