Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato lasagne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)2
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)40 g
-
salt¼ tsp
Lasagne
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
carrot cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
dried oregano1 tsp
-
tri-colour quinoa170 g
-
filtered water200 g
-
tomato paste2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vegan cheese grated (see Tips)80 g
-
fresh basil leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.3 g
Kalorie
1835.8 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
13.5 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Butternut mac and cheese
45 min
Potato and green pea curry
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rendang curry
30 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty lentil chilli
50 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Vegetarian chilli
35 min
Lentil bolognese
30 min