Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato lasagne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)2
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)40 g
-
salt¼ tsp
Lasagne
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
carrot cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
dried oregano1 tsp
-
tri-colour quinoa170 g
-
filtered water200 g
-
tomato paste2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vegan cheese grated (see Tips)80 g
-
fresh basil leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.3 g
Kalorie
1835.8 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
13.5 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetarian chilli
35 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Hearty lentil chilli
50 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Lentil bolognese
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Butternut mac and cheese
45 min