Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 1 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sumac, plus extra to serve
- 1 tsp ground cumin
Salad
- 9 sprigs fresh mint, leaves only
- 9 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 145 g red onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 fennel bulb, trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 2 Lebanese cucumbers, cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 200 g tomatoes, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 tbsp white sesame seeds, toasted, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 718 kJ / 170.8 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 238.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Quinoa tabouli
12h 40min
Miso coleslaw
20min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Colourful quinoa salad
40min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
White bean dip with chimichurri
15min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15 min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min