Urządzenia i Akcesoria
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water to soak500 g
-
doongara rice brown (see Tips)260 g
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
pecorino cheese grated50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
141 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cornbread
Brak ocen
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Vegan bolognese
50 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Spinach and leek frittata
40 min
Vegan burgers
45 min