Urządzenia i Akcesoria
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Spring onion oil
-
spring onions/shallots1 bunch
-
olive oil250 g
Mushroom freekeh
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
cracked freekeh250 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
fresh mushrooms of choice, cut into slices (see Tips)200 g
-
water700 g
-
freshly squeezed lemon juice to serve
-
ground black pepper to serve
-
spring onion/shallot sliced, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
489.8 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
2286.3 kJ /
544.4 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
46.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min