Urządzenia i Akcesoria
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Spring onion oil
-
spring onions/shallots1 bunch
-
olive oil250 g
Mushroom freekeh
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
cracked freekeh250 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
fresh mushrooms of choice, cut into slices (see Tips)200 g
-
water700 g
-
freshly squeezed lemon juice to serve
-
ground black pepper to serve
-
spring onion/shallot sliced, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
489.8 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
2286.3 kJ /
544.4 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
46.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican corn salad
25 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Beetroot risotto
35 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min