Wersje kompatybilne
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 46.4 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 489.8 mg
Alternatywne przepisy
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 Std. 10 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min