Triglie con marinata di capperi e olive

Triglie con marinata di capperi e olive

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di vino bianco secco
  • 5 cucchiaini di capperi sotto sale sciacquati ed asciugati
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
  • 160 g di olive verdi denocciolate
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.1 g
Kalorie 1393 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 25.3 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...