Triglie con marinata di capperi e olive
TM5 TM6

Triglie con marinata di capperi e olive

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di vino bianco secco
  • 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
  • 160 g di olive verdi denocciolate
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1393 kJ / 333 kcal
Białko
24.1 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
25.3 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy