Involtini di lonza, radicchio e pancetta

Involtini di lonza, radicchio e pancetta

4.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla rossa in quarti
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di lonza di maiale
  • 16 fette pancetta coppata
  • 8 fette di scamorza
    8 fette di scamorza affumicata
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.3 g
Kalorie 1176 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 76.7 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...